Om M.P.S.

Middelfart Padel Society (M.P.S.) blev stiftet i foråret 2021

Fordi vi ELSKER padel. Padel sporten er i rivende udvikling og med åbningen af Middelfart Padel Center i 2022 har vi fået en unik hjemmebane i Middelfart med topklasse faciliteter.

M.P.S. har en klar vision:

PADEL SKAL VÆRE FOR ALLE! – OGSÅ BØRN OG UNGE!
Padel i Danmark er primært skabt på et kommercielt fundament, som desværre gør vores elskede sport omkostningstung at dyrke. M.P.S. er etableret for at gøre det økonomisk og sportsligt muligt for børn og unge at spille padel. Foreningen kan kun tilbyde dette, fordi vi får stor opbakning og økonomisk støtte fra Middelfart Kommune og vores højt værdsatte sponsorer. TAK!!

I M.P.S. skal det være sjovt at spille padel og vi tilbyder læring gennem leg og spil. Vi garanterer godt humør og træning for alle niveauer.

Vi gør opmærksom på, at der af og til bliver taget billeder af almindelig og harmløs karakter. Til brug på klubbens hjemmeside og sociale medier. Som medlem af M.P.S. har man automatisk givet samtykke til at klubben må bruge billeder, men såfremt man ønsker specifikke billeder ikke bruges, eller ønsker billeder der allerede bruges fjernet fra en af klubbens kanaler, kan man rette henvende til os på info@middelfartpadel.dk eller til klubbens bestyrelse.

Foreningen er drevet af en gruppe frivillige, som du kan møde her.

Træner/Ungdomsansvarlig, Maria Vestergaard

Min første padelkamp blev spillet i efteråret 2020. Grundet Corona epidemien lukkede landets badmintonhaller, hvilket resulterede i, at jeg havde fundet min nye sport. Siden da har jeg spillet flere gange ugentligt, og deltager ofte i turneringer. Som fysioterapeut og tidligere badmintontræner er det naturligt at lære fra mig. Jeg valgte derfor i sommeren 2021 at uddanne mig til padeltræner, og har undervist lige siden. Som ansvarlig for ungdomsafdelingen og træner i Middelfart Padel society har jeg et ønske om, at få skabt et af Danmarks største og bedste ungdomsmiljøer. Det skal være sjovt at gå til padel og der skal være plads til alle.

Træner/Bestyrelsesmedlem, Thomas Østergaard

Jeg har spillet padel siden efteråret 2020, hvor jeg blev introduceret for denne fantastiske sport. Jeg er holdkaptajn for et af Middelfarts 3. Divisions padelhold. Jeg har store ambitioner for de unge padelspillere i Middelfart, og vi arbejder på at få Danmarks største og bedste ungdomsafdeling. Siden foråret 2022 har jeg været træner i Middelfart Padel Society.

Træner/Formand, Henrik Vestergaard

Jeg har spillet padel siden efteråret 2020 og elsker simpelthen denne fantastiske sport. Jeg har ketcher og træner erfaring fra mange års badminton, men er nu 100% dedikeret til at udvikle padelsporten i Middelfart & Danmark. Min motivation, som formand og træner i M.P.S., drives af udvikling og troen på, at vi sammen kan skabe Danmarks sjoveste padelfællesskab med plads til både hygge, sjov og elitepadel i skøn forening. 
Jeg er uddannet padeltræner. Spiller på Elitedivsion i Vejle og stræber efter at etablere mig i top 25 på den danske rangliste.

Næstformand, Henrik Andersen

Jeg begyndte at spille padel i foråret 2020, hvor jeg var med til at stifte foreningen. Jeg har spillet fodbold i over 20 år, men en knæskade gjorde at jeg blev nødt til at stoppe. Jeg introduceres til padel sammen med en gruppe venner og finder ud af, at dette kan knæet faktisk holde til. Jeg spiller på 2 divisionsholdet i Middelfart. Jeg håber og tror på, at vi i Middelfart Padel Society kan blive Danmarks hyggeligste padelklub for børn og unge, men samtidigt også udvikle unge talenter til den danske elite. Med den kvalitet vores trænere har, får de unge alle forudsætninger for at lære padel fra bunden og ikke mindst blive rigtig dygtige spillere.

Økonomi/Kasserer, Michael Marxen

Jeg har spillet padel siden sommeren 2022, og jeg synes det er en super fed sport. Jeg har tidligere dyrket forskellige sportsgrene som fodbold og tennis, og jeg ved derfor hvor vigtigt foreningslivet er for ungdommen. Jeg er motiveret i rollen som kasserer og gennem mine 11 års erfaring i finanssektoren kan bidrage til at holde styr på økonomien. Derudover ønsker jeg at være med til at skabe nogle trygge rammer med plads til sjov, sammenhold og elitepadel for alle medlemmerne i M.P.S.

Bestyrelsesmedlem, Brian Østberg

Jeg prøvede Padel for første gang i efteråret 2020. Mine forudsætningerne for Padel var ikke særlig gode – jeg lå i den ok ende af hyggebordtennis-skalaen, men derudover havde jeg meget begrænset erfaring med ketsjersport. Jeg havde hverken baghånd eller overhead, men shit det var fedt. I dag fylder Padel (nogen ville sige ”for”) meget i min hverdag. Og indrømmet tangerer det en afhængighed. 😉 Mine egne ambitioner med Padel er at blive ved at udvikle mig som spiller, og at jeg kan spille Padel de næste 25 år. Og så går jeg naturligvis benhårdt efter at vinde DM i super veteran som 60-årig 😐 Udover at Padel ganske enkelt er verdens sjoveste sportsgren, så er det også vildt socialt. Der bliver arrangeret kampe på kryds og tværs, og man lærer virkelig mange at kende og nye relationer. Derudover er det en god måde at få motion på, fordi det har den form det har. Der er Padel-spillere i alle størrelser og aldersgrupper, så det er bare med at komme i gang. Padel er for alle. Det er sjovt, sundt og socialt, og det vil jeg gerne være med til at udbrede gennem M.P.S.

Middelfart Padel Society

Er du interesseret i at spille padel i Middelfart?

Så kontakt os for høre mere om foreningen!